RMMBR ontwerpt, bouwt en levert online leeroplossingen. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste manier van online leren binnen jouw organisatie.

Rmmbr
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Wereld
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2014
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Rmmbr

RMMBR helpt organisaties het beste uit digitaal leren te halen voor de ontwikkeling van de medewerkers. Wij ontwerpen, ontwikkelen en leveren slimme en duurzame online leeroplossingen met impact. Deze Digital Learning Agency werkt samen met (inter)nationale klanten aan diverse maatwerk projecten. RMMBR is een technisch onafhankelijk bureau en is altijd op zoek naar de beste manier van online leren. Voor elke klant een unieke leerervaring.

RMMBR heeft specialisten op het gebied van online leren, copywriting, usability en grafisch vormgeving. Samen maken zij van RMMBR een leer oplossing waarmee jouw bedrijf het hoogste online leerrendement kan behalen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE