SKB is een onderzoeks- en adviesbureau dat helpt organisaties wendbaar, innovatief en vitaal te maken.

SKB - Medewerkersonderzoek
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 1990
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

SKB – Verdiepend medewerkersonderzoek

SKB is een onderzoeks- en adviesbureau dat helpt organisaties wendbaar, innovatief en vitaal te maken. Middels betrouwbaar medewerkersonderzoek, actiegerichte tools en organisatieadvies. Hierbij staat het bevorderen van de dialoog tussen medewerkers en het management centraal.

De tools van SKB en bijbehorende coaching zijn er op gericht om de dialoog te voeren. Zo neem je samen de verantwoordelijkheid om beter te worden in de zaken die voor jouw organisatie relevant zijn.

Met het verdiepende medewerkersonderzoek krijg je een scherp beeld van de gehele organisatie en zie je wat er leeft onder jouw medewerkers. De experts van SKB bepalen nauwkeurig wat helpt om bijvoorbeeld plezier of de energie van medewerkers te vergroten, of om uitval door burn-outs te voorkomen. Die inzichten dragen bij aan de strijd tegen het tekort aan personeel.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE