Stimuleer duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie met Tsuru: een gepatenteerde tool die met wetenschappelijke methodes de gezondheid, mentale veerkracht en motivaties van medewerkers bevordert.

Tsuru-Logo-Nieuw
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 2014
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Tsuru – mentaal en fysiek fitte medewerkers

Tsuru is een gepatenteerde tool die met wetenschappelijke methodes de gezondheid, mentale veerkracht en motivaties van medewerkers bevordert.

Vitale medewerkers zijn essentieel voor een gezonde organisaties. Een goede werkgever faciliteert daarom persoonlijke coaching voor het welzijn van medewerkers en monitort hoe dit over de tijd ontwikkelt. Hierdoor verbetert het werkgeluk, de fysieke en mentale gezondheid en de motivatie op een duurzame manier, met als gevolg dat verzuim daalt en duurzame inzetbaarheid verhoogt wordt.

Tsuru heeft de tools waarmee je de vitaliteit kunt meten, verbeteren en inzichtelijk kunt houden, met 100% privacy garantie.

Contactgegevens

Telefoon: 073 - 68 48 401
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: gezondheid medewerkers, vitaliteit, wellbeing, Werkgeluk
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema Duurzame Inzetbaarheid, Leiderschap & Management, Wellbeing & Vitaliteit

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.