School voor Human Leadership. Sinds 1985 leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling & assessments. Mensen kunnen zowel voor zichzelf, als voor de organisaties waarvoor ze werken, veel meer betekenen als ze durven te vertrouwen op hun eigen kwaliteiten, capaciteiten en wijsheid.

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Van Harte & Lingsma, de School voor Human Leadership, is sinds 1985 pionier in leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling & assessments.

In onze opvatting kunnen mensen zowel voor zichzelf, als voor de organisaties waarvoor ze werken, veel meer betekenen als ze durven te vertrouwen op hun eigen kwaliteiten, capaciteiten en wijsheid. Bij Van Harte & Lingsma, de School voor Human Leadership, nodigen we de makers, doeners en denkers van nu uit om te ontdekken hoe het is om weer mens te zijn. Zodat zij, vanuit daar, zichzelf ontwikkelen en hun eigen leiderschap vormgeven. Leren bij Van Harte & Lingsma betekent persoonlijk en ervaringsgericht leren.

Hiervoor maken wij gebruik van ruim 35 jaar kennis en ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, aangevuld met de belangrijkste inzichten uit de psychologie, sociologie, bedrijfskunde, filosofie en spiritualiteit.

De School voor Human Leadership. Een plek waar aandacht, verbinding, ontwikkeling en verstilling centraal staat.

Van Harte & Lingsma maakt deel uit van de Freia groep. Freia bestaat al 30 jaar, komt voort uit de Rijksuniversiteit Groningen en is toonaangevend in Nederland op het gebied van opleiden en ontwikkelen van hoger opgeleiden.

De 8 opleidingsbedrijven van Freia bieden betekenisvolle ontmoetingen en impactvolle ervaringen, die de nieuwsgierigheid van werkende mensen stimuleert en hun zelfbewustzijn vergroot, opdat ze uiteindelijk wijzer worden. En waardevoller. Voor zichzelf, voor anderen, voor hun organisatie en voor de samenleving. Om zo van betekenis te zijn en te blijven.

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet