Zorg van de Zaak helpt organisaties om hun mensen gezonder, vitaler en gelukkiger te maken.

Zorg van de Zaak - gezonde, vitale en gelukkige medewerkers
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Advies & Consultancy
Omvang: >150 medewerkers
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Local Enterprise
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Zorg van de Zaak – gezonder, vitaler en gelukkiger

Zorg van de Zaak helpt organisaties om hun mensen gezonder, vitaler en gelukkiger te maken. Bij Zorg van de Zaak weten ze dat mensen gelukkiger zijn als ze participeren op het werk en in de maatschappij. Daarom wil Zorg van de Zaak mensen laten deelnemen en helpen zij hierbij op alle momenten dat dit even lastiger gaat. Met ruim 4.000 medewerkers met expertise op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg, kraamzorg, leefstijl- en verslavingszorg werken ze aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Gezond zijn draait niet alleen om ziekte en verzuim. Het gaat ook om het vermogen met sociale, fysieke of emotionele uitdagingen om te gaan. Bij Zorg van de Zaak kijken ze daarom holistisch en richten zij zich op de complete situatie waarin iemand zich bevindt. Samen versterken ze veerkracht en aanpassingsvermogen van mensen, waardoor medewerkers beter in staat zijn keuzes te maken en zelf regie te nemen. Zowel thuis als op het werk.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: duurzame inzetbaarheid, gezond personeel, vitaliteit, Werkgeluk
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.