Tags:

’De sleutel is wederkerigheid’

Zetten medewerkers hun beste beentje voor, geef ze er dan ook wat voor terug. In de mode-industrie is dat niet anders, vertelt Marit Middeldorp, HR Director bij WE Fashion.

Toen Marit Middeldorp in 2016 bij WE Fashion aan de slag ging, was het als thuiskomen. ’’Ik ben groot geworden binnen retail. Dat begon tijdens een studentenbaantje. Gedurende de week zat ik met mijn neus in de studieboeken, terwijl ik in het weekend in de winkel stond.’

De studie bleek niet tijdsbestendig, retail wel. ’’Het leuke aan retail is de directheid: je ziet snel het effect van je handelen. De klant staat voor je neus.’ Ze begon zelfs bij ZIJ, dat later met HIJ werd samengevoegd tot WE Fashion. ’’Nu is de cirkel rond,’ glimlacht de HR Director.

Middeldorp werkte de afgelopen jaren onder meer bij Randstad, groeide binnen de Bijenkorf door als HR-manager, werd acht jaar later bij Prénatal HR-directeur met eindverantwoordelijkheid, en kwam vijf jaar later bij Lidl terecht. ’’Al die jaren kwam telkens dezelfde vraag terug: hoe kunnen we de ultieme klantbeleving realiseren? Welk gevoel willen we klanten meegeven en over welk DNA moeten onze mensen beschikken om dat gevoel te bereiken? Als je op die vragen antwoord hebt, kun je kijken naar rest, de cultuur en het leiderschap.’

Lees het gehele interview verder op de website van de HRtop100 >>

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Bekijk het HRcommunity Festival magazine hier!

HRtop100 Sponsor Headfirst Group

HRtop100 Sponsor Headfirst Group

Upload content hier!

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving