Tags:

‘Het belang van HR heb ik nooit hoeven uitleggen’

» Interviews

»

‘Het belang van HR heb ik nooit hoeven uitleggen’

Vanuit bijna niets beginnen in een grote organisatie met HR. De één schrikt ervoor terug, de ander doet niets liever. Chris Overbeek behoort tot de laatste categorie. Tot voor kort was hij HR-directeur bij ALDI Holding B.V. in Nederland. Zijn inzet in Nederland viel op: hij is namelijk recent begonnen als HR Directeur bij ALDI Einkauf GmbH & Co. oHG in Duitsland.

Sinds de zomer pendelt hij heen en weer tussen Nederland en Duitsland. Ons ontmoet hij bij het hoofdkantoor van ALDI Holding B.V. in Culemborg, de plaats waar hij de afgelopen twee jaar als HR-directeur werkte aan een overkoepelend HR-beleid. ‘Er was nog veel ruimte voor verbetering,’ zegt hij glimlachend.

Lees verder op de website van de HRtop100 >>

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Interviews

Leiderschap: een kunde én een kunst

Leiderschap -leiding geven en leiding nemen- is een kunde én een kunst. Ofwel: je zult als leidinggevende de essentiële aspecten moeten leren begrijpen en hanteren, én je moet in staat…
Lees verder

Groei door (in) kritisch denken

Wat is er nodig om tot de beste resultaten te komen? Wat zijn deconsequenties van bepaalde werkwijzen? Hoe kunnen procedures effectief worden geïmplementeerd? Medewerkers met sterk ontwikkelde vaardigheden op het…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu