Tags:

Raymond van Snek – Maandag

» Interviews

»

Raymond van Snek – Maandag

‘Neem jezelf niet te serieus’

Stop met HR als werkverschaffing. Die boodschap kan Raymond van Snek, CHRO bij detacheringsbedrijf Maandag®/Whoohoo®, niet vaak genoeg benadrukken. Hij schafte het beoordelings- en functioneringssysteem af en introduceerde flexibele vakantiedagen voor alle medewerkers op de vestigingen en het hoofdkantoor. ‘Geen HR voor HR. Gebruik je gezonde verstand.’

‘Ik ben een nuchtere Rotterdammer,’ zegt Van Snek. Maar, blijkt al snel, ook een heel avontuurlijke Rotterdammer. Zo begon hij zijn loopbaan in het onderwijs, als leerkracht en later conrector, ging toen de luchtvaart in, was zelfs korte tijd steward bij Martin Air en vervolgens unit manager cabin crew bij KLM, belandde als trainer en manager bij onder meer Deloitte en Eneco, waarna hij opnieuw de oversteek waagde naar Maandag®.

Lees verder

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Interviews

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu