Tags:

‘Wacht niet tot medewerkers compleet stuck zitten’

» Interviews

»

‘Wacht niet tot medewerkers compleet stuck zitten’

Duurzame inzetbaarheid krijgt binnen de supermarktbranche steeds meer voet aan de grond, ziet Marike van Amsterdam, CHRO bij Detailresult Groep. ‘Mijn droom is dat mensen tot aan hun pensioen arbeidsfit blijven.’

Marike van Amsterdam heeft zich nog nauwelijks voorgesteld als ze de grootste uitdagingen van HR in een paar zinnen samenvat. Misschien typeert het de CHRO van Detailresult Groep, de supermarktfirma die in 2008 ontstond uit een fusie van Dirk van den Broek en DeKaMarkt. Direct zeggen waar het op staat. ‘We weten niet welke banen er over tien jaar zijn. We weten niet hoe snel vernieuwingen komen. Dit hoef je ook niet allemaal precies te weten. Wel moeten we ons voorbereiden door de organisatie wendbaar te houden en te erkennen dat medewerkers cruciaal zijn voor het onderscheidend vermogen.’

Lees het gehele interview op de website van de HRtop100 >>

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Interviews

Het heilige uurtje volhouden deel 2

Omdat heel veel kenniswerkers het lastig vinden om het eerder beschreven heilige uurtje daadwerkelijk te blijven uitvoeren geeft Jan-Dirk vier tips hoe het toch voor elkaar te krijgen.
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu