Tags:

’’We willen allemaal een mooi stuk entrecote, maar iedereen heeft behoefte aan een ander sausje.’

Door te luisteren, feedback te geven, empathie te tonen en te spiegelen weet Héraud in haar HR-carrière impact te maken. Ze heeft een sterke wil, is in hoge mate een bouwer en ze ziet het als haar missie om de belangen van de organisatie en de medewerkers samen te brengen naar één doel, een emerged strategy. Hoe ze dat doet? Door mensen in beweging te krijgen, want daar ligt haar kracht.

’’Het principe van co-creatie heb ik vroeg geleerd en pas ik nog altijd toe.’

Met veel waardering voor de kansen die Héraud gehad heeft bij Radboudumc blikt zij allereerst terug op die leerzame periode. Als Hoofd Organisatie- en Personeelsontwikkeling heeft ze veel gedaan op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. ’’Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het voor HR is om mee te mogen denken in het primaire proces. En ook heb ik voor het eerst het belang van co-creaties in processen gezien. En hoe goed het daar werkte om te centraliseren, om vanuit één visie te werken in plaats van vanuit elke afdeling. HR, of eigenlijk P&O, was tot dan toe administratief van aard en gericht op de dagelijkse praktijk en de voorzitter van de Raad van Bestuur en ik pasten een meer bedrijfsmatige benadering toe.’

Lees het gehele interview verder op de website van de HRtop100 >>

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Interviews

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE