De employee experience is een hot item: iedereen heeft erover. Maar wat is het nou precies en hoe haal je er het meeste uit voor jouw organisatie? Helaas bestaat er geen one-size-fits-all oplossing, want iedere context vraagt weer om een unieke aanpak. Op 25 juni organiseert HRcommunity The Employee Experience, een inspiratie-event in hackathon style. Natuurlijk gaan we het er dus over hebben, maar veel belangrijker nog: we gaan ermee aan de slag!

De term hackathon − bekend uit de IT-sector − hebben we vertaald naar HR: een dag met je team in een verrijkte omgeving werken aan jullie eigen case, weg uit de alledaagse hectiek. Je start met het in kaart brengen van jullie specifieke uitdaging, waar je de rest van de dag mee in de weer gaat. Vastgelopen? Op verzoek zijn er experts aanwezig om jullie te ondersteunen, of laat je inspireren tijdens een van de prikkelende breakoutsessies. Aan het eind van de dag ga je in ieder geval naar huis met een minimal viable product voor jullie case.


 Onderdelen


Tickets

Prijs: €750,- per team (bestaande uit 3 tot 5 mensen)
Liever een individueel ticket aanschaffen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Neem contact op via info@hrcommunity.nl

750.00In winkelmand


Partners

Avatar

Gepost door HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.

1 opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.