Tags: , , ,

De HRtop100 2022 was een succes!

Op 8 maart vond dit jaarlijkse event, plaats. ’Als vanouds’ gebeurde dit weer eens live op locatie, namelijk in het gloednieuwe pand van AFAS in Leusden. Naast de gebruikelijke Vakjuryprijs en Publieksprijs werden er dit jaar ook prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve HR-directeur in de categorie Wildcard en werd er een speciale prijs uitgereikt in het kader van toekomstig leiderschap: de Future of Work award.

Dinsdag 8 maart was de dag waar velen naar toe hebben geleefd: de bekendmaking van de HRtop100 awards 2022. En het werd er eentje om nooit meer te vergeten, want voor het eerst in de geschiedenis van de HRtop100 wist een kandidaat zowel de Publieksprijs als de Vakjuryprijs in de wacht te slepen. Kees de Rijke van Koninklijke Landmacht had de eer het podium twee maal te bestijgen.

Door het hoge niveau van de finalisten en de power en drive die alle finalisten lieten zien was het lastig kiezen voor de vakjury. Doorslaggevend bleek de bijzondere prestatie van Kees de Rijke om in een vrij gesloten organisatie als de landmacht toch is, buiten naar binnen te halen en echt het verschil te maken. Runner-up werd Anja de Bree van Royal FloraHolland die op het gebied van cultuur en leiderschap een enorme prestatie neerzet in een complexe organisatie met veel verschillende stakeholders die sterk aan het veranderen is.

Bij de categorie awards kwam Tjahny Bercx van LeasePlan als winnaar uit de bus voor zijn aanpak en visie op het thema Future of Work. Lianne Kappert mocht de award voor wildcard categorie meenemen naar Too Good To Go. Hier lees je meer over de categorie awards van dit jaar.

Alle winnaars en runner-ups bekijken én wat proeven van de sfeer van het event? In het sfeerverslag nemen we je helemaal mee in de geslaagde middag en avond. Let op: dit sfeerverslag wordt regelmatig aangevuld, dus neem af en toe een kijkje. Ook luister je via HRtop100 inspirerende podcasts met veel verschillende HR-leiders.
Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE