De winnaars van de HRtop100 2019 zijn bekend!

Op 12 december vond het HRtop100-event weer plaats! Lees hier wie de wetenschappers-award, de publieks-award en de vakjury-award wisten te bemachtigen…

Ook dit jaar was het HRtop100-event – een initiatief van Rvdb en HRcommunity – weer een groot feest! Een avondvullend programma met onder andere een gaaf interactief spel waarbij alle deelnemers elkaar goed leerden kennen, een heerlijk diner, mooie gesprekken en een prikkelende sprekers. Maar uiteindelijk draaide het natuurlijk om de spannende bekendmaking van de drie awards. Wie hebben deze eervolle titels in de wacht weten te slepen?

De winnaars HRtop100 2019

Top 3 HR-directeuren vakjury-award

Ook tijdens de dag zelf ging de zinderende strijd nog even door terwijl de finalisten probeerden de jury te overtuigen van hun visie. Aan de jury de moeilijke taak om uit de tien ijzersterke finalisten uiteindelijk tot een winnaar te komen. ‘De winnaar heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven, maar recent bewust gekozen voor de zorg: een complexe sector waar HR hard nodig is. Binnen deze korte periode maakt hij echt al het verschil bij de transformaties in de zorg en dat doet hij op indrukwekkende wijze!’ Aldus de jury.

De winnaars zijn geworden:

  1. Ad van Beek – Hoofd HRM / IJsselland Ziekenhuis
  2. Paul-Peter Feld – CHRO / Enexis
  3. Jolanda Sappelli – Directeur Human Resources / a.s.r.

Top 3 HR-directeuren publieks-award

Elke HR-directeur weet: een netwerk hebben is belangrijk, maar die ook weten te mobiliseren is misschien wel nóg belangrijker. Dat doe je tenslotte ook dagelijks op je werk. Welk inspirerend verhaal sprak de HR-community het meeste aan? De winnaars zijn geworden:

  1. Jolanda Sappelli – Directeur Human Resources / a.s.r.
  2. Diane Tuijnebreijer-ten Hove – Director Human Resources / Wärtsilä
  3. Margreet Fleurkens – Head of HR / Nespresso Nederland

Top 3 wetenschappers-award

Dit jaar werden ook de wetenschappers in het HR-veld weer in het zonnetje gezet. De praktijk is immers niets zonder stevig onderbouwde theorie. En de winnaars zijn geworden:

  1. Floor Rink – Hoogleraar Organisatiegedrag / Rijksuniversiteit Groningen
  2. Bram Steijn – Hoogleraar HRM in de publieke sector en vicedecaan onderwijs ESSB / Erasmus Universiteit Rotterdam
  3. André Wierdsma – Emeritus hoogleraar ’’Organiseren en co-creëren’ / Nyenrode Business Universiteit

We feliciteren nogmaals alle winnaars van de avond! En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers en aanwezigen. Dankzij jullie werd het een knallende, inspirerende en gezellige avond!

Met dank aan

De HRtop100 is een initiatief van:

Rvdb & HRcommunity

Hoofdsponsor:

Oracle

Powered by:

Afas

Effectory

InnerVoice

Top Employers

PwC

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE