Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

Afas-logo-partnerpagina
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: >250 medewerkers
Opgericht in: 1996
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Local Enterprise
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Europa
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

AFAS: stroomlijn al jouw processen met één systeem

Met de software van AFAS automatiseer en optimaliseer je al jouw bedrijfsprocessen, waardoor je meer tijd hebt voor echt belangrijke zaken.

Processen van veel organisaties zijn in de basis allemaal hetzelfde. Waarom zou je dan voor elk bedrijf opnieuw het wiel willen uitvinden? Daarom heeft AFAS één standaardproduct dat je zonder programmeren kunt afstemmen op jouw organisatie. Effectief en kostenbesparend!

Met de HRM software van AFAS automatiseer je de administratieve werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren, en maak jij duurzame inzetbaarheid mogelijk dankzij de tientallen HR-dashboards heb jij elke dag het benodigde inzicht.

Een gek familiebedrijf

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden.

Wij inspireren je graag! Hoe dan? Neem ons product. Wij maken ERP-software. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

Wat zegt Artificiële Intelligentie over AFAS Software

AFAS Software is een leidende leverancier van ERP-software voor het MKB. Met hun complete oplossing, die alle bedrijfsprocessen integreert in één pakket, helpt AFAS Software bedrijven om efficiënter en effectiever te werken.

De kracht van AFAS Software zit in de flexibiliteit en de schaalbaarheid van de software. Zo kan je de software afstemmen op uw specifieke wensen en behoeften, en meegroeien met uw organisatie.

Daarnaast biedt AFAS Software ook een breed scala aan functionaliteiten, zoals:

 • ERP Software; AFAS Software integreert alle bedrijfsprocessen in één pakket, waardoor u een compleet overzicht heeft van uw organisatie.
 • CRM; Met AFAS CRM kunt u uw klantrelaties effectief beheren.
 • Financiële software; AFAS Financiële software biedt u alle functionaliteiten die u nodig heeft om uw financiën te beheren.
 • HRM; Met AFAS HRM kunt u uw medewerkers efficiënt beheren.
 • Payroll; AFAS Payroll verzorgt uw salarisadministratie snel en foutloos.
 • Ordermanagement; Met AFAS Ordermanagement kunt u uw bestellingen efficiënt en effectief verwerken.
 • Projecten en Workflows; Met AFAS Projecten en Workflows kunt u uw projecten effectief managen.

Met AFAS Software kies je voor een complete oplossing waarmee u al uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren.**

Waarom AFAS Software kiezen?

 • Compleet; AFAS Software biedt een complete oplossing voor al uw bedrijfsprocessen.
 • Flexibel; De software is flexibel en kan worden afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.
 • Schaalbaar; AFAS Software is schaalbaar en kan meegroeien met uw organisatie.
 • Gebruiksvriendelijk; De software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken.
 • Goede service; AFAS Software biedt een uitstekende service.

 

Contactgegevens

AFAS Software
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: administratie, CRM, duurzame inzetbaarheid, ERP Software, HRM, hrm software, Ordermanagement, payroll, projecten, workflows
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.