Tags: event, HR-leiders van het jaar, HRtop100

De winnaars van de HRtop100 2020 zijn bekend!

Op 18 maart 2021 vond het HRtop100 event weer plaats! Lees hier wie de Publieksprijs en de Vakjuryprijs wisten te bemachtigen.

Hoewel net even anders, was ook dit jaar het HRtop100 event een groot – online – feest! Het was een drie uur durend programma gevuld met geweldige keynotes Jan Reinder, illusionist, mentalist en creatief denker, Dirk Stroes en Bert Iedema van EY, een bingo, HR-quiz, netwerken in de breakout rooms en natuurlijk de prijsuitreikingen. Dit jaar verraste wij de winnaars thuis en overhandigde, op afstand, de felbegeerde Vakjuryprijs en Publieksprijs. Wie hebben deze eervolle titels in de wacht weten te slepen?

Winnaar HRtop100 prijs 2020 - Marlise Mahieu, Elly Ploumen

Runner-up & winnaar Publieksprijs

Elke HR-directeur weet: een netwerk hebben is belangrijk, maar die ook weten te mobiliseren is misschien wel nóg belangrijker. Dat doe je tenslotte ook dagelijks op je werk. Welk inspirerend verhaal sprak de HR-community het meeste aan? De winnaars zijn geworden:

  1. Elly Ploumen, Groepsdirecteur HR bij Achmea
  2. Caroline Tervoort, CHRO bij KPMG

Runner-up & winnaar Vakjuryprijs

In de weken voorafgaand aan het event, ging de strijd ook nog even door voor de Vakjuryprijs. Hiervoor konden HR-leiders worden genomineerd waarna de zes finalisten in gesprek zijn gegaan met de vakjury bestaande uit Ad van Beek, Floor Rink en Ineke Kooistra. 

Motivatie van de jury: Energie en enthousiasme spat er vanaf, ondanks dat haar bedrijf enorm is geraakt door de coronacrisis. Ze is ’’echt’, ze gaat voor het bedrijf, heeft een voorbeeldfunctie qua openheid, positiviteit en vertrouwen. Transparantie, eerlijk en vasthoudend. Zij zit echt in de cockpit van het bedrijf. Heeft een proactieve rol, zit aan het stuur in het MT. Heeft heel snel geschakeld en doorgepakt, om vanuit een kleinere organisatie versterkt en positief terug te komen.

De winnaars zijn geworden:

  1. Marlise Mahieu, Director People, Organization and Culture bij Sunweb Group
  2. Britt Breure, Directeur HR bij Afas Software

We feliciteren nogmaals alle winnaars van deze HRtop100 editie! En natuurlijk ook dank aan alle deelnemers en aanwezigen. Dankzij jullie werd het een bijzondere, inspirerende en, zelfs op afstand, gezellige avond!

Met dank aan

De HRtop100 is een initiatief van:

Rvdb & HRcommunity

Hoofdsponsor:

EY

Powered by:

Effectory

Top Employers

UiPath

Cornerstone

HFM Talentindex

People Power

Tags: event, HR-leiders van het jaar, HRtop100
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.