Tags: , , ,

Fit de coronacrisis door

Kim, van Welly heeft deze week 3 tips voor je om zo goed en fit mogelijk deze veeleisende periode door te komen!

Welly ziet deze moeilijke periode ook als kans om bewuster en meer met je fysieke en mentale fitheid bezig te zijn. Zodat je goed in vel blijft zitten en de impact van deze situatie kunt beperken. Onbewust hebben we nu allemaal met extra spanning en stress te maken.

Stress op zich is echter niet erg en zelfs nodig tot bepaalde hoogte, te lang en teveel stress wél en dus is het vooral belangrijk hoe je met spanning en stress om gaat. De Welly methode werkt volgens de drie pijlers: body, mind en food, die onlosmakelijk impact hebben op jouw welzijn. En dus zit er voor iedereen een manier bij! Geïnteresseerd in de personal wellbeing app & coaching voor jouw organisatie? Welly heeft nu een speciaal WellyCares 3 maanden programma beschikbaar tegen kostprijs! Check WellyCares hier.

Hang in there!
Stress less & be well

https://www.youtube.com/watch?v=pepRhjvtMKs&feature=youtu.be
Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE