Leidinggeven zonder cijfers

Auteur(s): Filip Vandendriessche,Han Looten

Hiërarchie en controle zijn niet meer de primaire ingrediënten voor succes. Resultaat behalen met je organisatie gebeurt tegenwoordig meer dan ooit samen. De manier waarop je jouw organisatie leidt en met je werknemers communiceert, beïnvloedt de werking van je bedrijf dus enorm.

Leidinggeven zonder cijfers vertelt hoe je als manager het vooropgestelde doel kunt bereiken en tegelijk medewerkers betrokken houdt bij de organisatie. De auteurs hebben daarbij een bijzondere aandacht voor outputmanagement: deze manier van sturing koppelt de doelstellingen van een organisatie aan een cultuur waarin de capaciteiten van de individuele werknemers tot volle wasdom komen en de klant en kwaliteit centraal staan.

Outputsturing is niet de volgende managementhype, maar staat voor een andere manier van denken voor bestuurders. Het verhoogt de samenwerking binnen je bedrijf, en maakt verandering zonder conflict mogelijk. Sturen op output kun je leren, en dit boek wijst je de weg.

Hiërarchie en controle zijn niet meer de primaire ingrediënten voor succes. Resultaat behalen met je organisatie gebeurt tegenwoordig meer dan ooit samen.

Taal: Nederlands
Prijs: 30.5
Strategisch management
EAN: 9789077442234
Direct leverbaar
Boom
07/01/2015
Filip Vandendriessche,Han Looten
Tags: , , , ,

Ook Interessante Boeken

Traag versnellen

Bij veranderprocessen denken we vaak dat we snelheid maken door te gaan hollen. Niet dus. Dit boek brengt een volstrekt andere boodschap over vernieuwing: wie niet kan vertragen, kan ook…
Lees verder

Ja-maar… Omdenken

Leuk, zo’n boekje over omdenken, maar… Ik ben dysleceltisch. Dat kan ik al. Laat de regering maar het goede voorbeeld geven. Dat leer ik toch nooit. Geef dat maar aan…
Lees verder

Het juiste doen als niemand kijkt

Leiderschap kan niet zonder kwetsbaarheid. Dit praktische boek biedt je een stappenplan voor integer leiderschap en het managen van je reputatie. De maatschappij oefent extreme druk uit op organisaties en…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Hiërarchie en controle zijn niet meer de primaire ingrediënten voor succes. Resultaat behalen met je organisatie gebeurt tegenwoordig meer dan ooit samen.

Menu