Tags: , , ,

De pluralistisch-groene organisatie van de toekomst

Een whitepaper dat laat zien wanneer een bedrijf eenmaal in de pluralistisch-groene wereld is geland, zich een wereld aan mogelijkheden opent om programma’s in te voeren die tot meer geluk, innovatie en productiviteit leiden.

Voor meer geluk, productiviteit & innovatie

Dit whitepaper laat zien dat als een bedrijf eenmaal in de pluralistisch-groene wereld is geland, zich een wereld aan mogelijkheden opent om programma’s in te voeren die tot meer geluk, innovatie en productiviteit leiden. Tot slot beschrijft het een aantal trends die kunnen wijzen op een kanteling naar het pluralistisch-groene organisatiemodel als dé organisatie van de toekomst

Download de whitepaper hier door Insights Benelux, Fons Feekes

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE