Tags: werk-privé balans, werkgeverschap, whitepaper, zorgvriendelijk

De winst van zorgvriendelijk werkgeverschap

Een goede balans tussen werk en privé wordt daarom steeds belangrijker voor medewerkers. Dit beïnvloedt mede de keuze voor een organisatie. Voor werkgevers vormt dit een nieuwe uitdaging, maar ook een kans om talent aan te trekken en te behouden, met zorgvriendelijk werkgeverschap

De uitdaging van nu: werk en privé in balans

Een goede balans tussen werk en privé wordt daarom steeds belangrijker voor medewerkers. Dit beïnvloedt mede de keuze voor een organisatie. Voor werkgevers vormt dit een nieuwe uitdaging, maar ook een kans om talent aan te trekken en te behouden, met zorgvriendelijk werkgeverschap. Maar hoe creëer je als werkgever een effectief en eerlijk zorgbeleid dat bijdraagt aan minder verzuim, lagere kosten, betere resultaten en een hogere productiviteit van de medewerkers? En wat is uiteindelijk de winst van zorgvriendelijk werkgeverschap? Vragen waar de werkgever van de toekomst antwoorden op moet vinden.

Download de whitepaper hier door Great Place to Work en Women Inc

Tags: werk-privé balans, werkgeverschap, whitepaper, zorgvriendelijk
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.