Great Place to Work helpt organisaties om een goede werkplek te zijn voor haar medewerkers. Middels onderzoeken helpen ze wereldwijd al organisaties in 60 landen.

Great Place To Work
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2003
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Global Enterprise
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

Voor iedereen een Great Place to Work

Great Place to Work gelooft dat iedere organisatie een Great Workplace kan zijn en het is hun missie om hierbij te helpen. Wereldwijd helpen de onderzoeken van Great Place to Work organisaties om de relatie tussen hun organisatiecultuur en het succes van de organisatie te begrijpen.

Volgens Great Place to Work is vertrouwen hierbij de sleutel tot succes. Binnen een Great Place To Work For All is de communicatie transparant, voelen alle medewerkers zich gewaardeerd en worden beslissingen niet enkel top-down genomen. Daarnaast verloopt de samenwerking tussen collega’s soepel, krijgen mensen energie van hun werk en worden doelen behaald. Een geweldige werkplek voor iedereen!

Contactgegevens

Great Place To Work
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: organisatiecultuur, werkplek
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.