Tags: korte termijnvisie, organisaties, whitepaper

Engaged people. Great companies. Better world.

Helaas heeft de kortetermijnvisie van organisaties – met winstmaximalisatie voorop– geleid tot negatieve effecten op mensen en de kwaliteit van producten en diensten. De impact op onze omgeving en de aarde is omvangrijk. 

Helaas heeft de kortetermijnvisie van organisaties – met winstmaximalisatie voorop– geleid tot negatieve effecten op mensen en de kwaliteit van producten en diensten. De impact op onze omgeving en de aarde is omvangrijk. Het goede nieuws is dat bedrijven en organisaties ook in de positie verkeren om het tij ten goede te keren. De belangrijkste vraag is of organisaties die rol en de daarbij horende verantwoordelijkheid op zich.

Een betere wereld. Het kan.

Download de whitepaper hier door VDS

Tags: korte termijnvisie, organisaties, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.