Het CAK is een maatschappelijke speler binnen het zorgdomein. In opdracht van het miniserie van VWS voeren zij wet- en regelgeving uit.

CAK - maatschappelijke speler in de zorg
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Juridisch & Advocatuur
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

CAK – maatschappelijke speler in de zorg

Het CAK is een belangrijke maatschappelijke speler binnen het zorgdomein. Het CAK voert regelingen uit in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Dit vertalen zij naar de wet- en regelgeving en maken hierbij begrijpelijke en toegankelijke informatie voor hun klanten. Dit doen ze vanuit een team met ruim 1.250 ervaren specialisten die geloven in verbinding. Vanuit een cultuur van continu leren en verbeteren, willen zij elke dag het verschil maken voor hun klanten.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE