Conclusion is een dienstverlener op het gebied van business transformaties en helpt bedrijven en overheden met transformaties en IT.

Conclusion - duurzame business transformatie
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 1997
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Conclusion – duurzame business transformatie

Conclusion is een dienstverlener voor duurzame business transformaties en IT. Zij bieden oplossingen voor succesvolle transformaties en ondersteunt dit met krachtige IT-oplossingen.

Bij Conclusion zien zij zichzelf als bruggenbouwer tussen vandaag en morgen, tussen strategie en uitvoering en tussen mens en technologie. Als ecosysteem van 26+ expertbedrijven op het vlak van business transformatie en IT-services ondersteunen zij bedrijven en overheden bij de vraagstukken van nu én bij de digitale kansen die ze hierbij samen ontdekken.

De expertise van Conclusion is gericht op waardecreatie voor jouw organisatie. Deze waarde reikt verder dan technologie alleen, maar richt zich ook op het zakelijke aspect. Daarom verbinden zij zich graag voor langere tijd aan een organisatie. Investeren in elkaar zien zij als de beste vorm van waardecreatie.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE