FLOWSPARKS is een flexibel leerplatform en een Learning Management Systeem. Tevens bieden zij e-Learnings aan voor de ontwikkeling van leerprogramma's.

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: 50-150 medewerkers
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: België
Provincie:
Focus Klant: 250-2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Frans

FLOWSPARKS

FLOWSPARKS is een flexibel leerplatform en een Learning Management Systeem (LMS). Daarnaast biedt FLOWSPARKS e-Learning aan voor de ontwikkeling van leerprogramma’s.

FLOW staat voor Flexibel Leren in een Online Wereld. Zij helpen opdrachtgevers, mensen en organisaties te groeien. Door jou in staat te stellen medewerkers de nodige kennis en vaardigheden aan te reiken om de beste te zijn in hun vak. Door kennis te vangen in online modules en zo de aanwezige kennis binnen de organisatie te waarborgen.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: Learning management systeem, talentontwikkeling
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.