Tijd en aandacht voor het vormgeven van persoonlijke en professionele ontwikkeling bij medewerkers. Via coaching en een online platform.

logo HappyBase
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Software & Tools, Advies & Consultancy
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Herkomst: Nederland
Partner van HRCommunity: Ja

Persoonlijk, op maat gemaakt en resultaatgericht

De Happybase methodiek bestaat uit een ontwikkelcyclus van zeven stappen. De cyclus is een voortdurend proces, omdat het groeien en ontwikkelen van onszelf als persoon en professional immers een leven lang doorloopt. Omdat iedere organisatie en medewerker uniek is, bekijken wij samen welke aanpak het beste jouw wensen en behoeften ondersteunt.

Ecademy

De Happybase Ecademy is een online platform met diverse programma’s vol creatieve oefeningen voor werknemers.

Met onze creatieve oefeningen kunnen werknemers gezamenlijk en zelfstandig werken aan het ontdekken van persoonlijke drijfveren, flow-voorwaarden en energiemomenten. Met nieuwe inzichten in hun unieke kwaliteiten en de tools om deze in te zetten, gaan we werken aan persoonlijke- en professionele ontwikkeling, en zorgen we ervoor dat iedereen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het volgende ontwikkelingsgesprek in gaat.

Incompany

Happybase kan ook worden ingeschakeld voor een eenmalige workshop voor het hele bedrijf of team, of voor een langer traject waarbij actieve begeleiding van een coach gewenst is. Bekijk onze drie meestgeboekte workshops op onze website of laat ons een ontwikkeltraject op maat voor jullie creëren.

 

Happybase
Kalender

Workshop: Mijn fundament

700,00
Happybase
Korting voor leden!
De workshop ‘Mijn fundament’ is gericht op het vergroten van zelfinzicht. Op een creatieve wijze ontdek je jouw eigen kwaliteiten, drijfveren, dromen, flow- en energiemomenten ontdekken zodat je vanuit jouw ‘happybase’ keuzes kan maken en vorm kan geven aan je eigen carrière.
Logo Happybase

Workshop: Mijn fundament

training / workshop
700,00

Nulmeting | Happybase

Deze interactieve nulmeting is een krachtige tool waarmee je het werkgeluk van jouw team in kaart kunt brengen. Met behulp van deze interactieve PDF kun je inzicht krijgen in hoe jouw medewerkers hun werk ervaren op het gebied van relaties met collega’s en leidinggevenden, …

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: drijfveren, energie, flow, ontwikkeling
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE