Tijd en aandacht voor het vormgeven van persoonlijke en professionele ontwikkeling bij medewerkers. Via coaching en een online platform.

logo HappyBase
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools, Advies & Consultancy
Omvang: <8 medewerkers
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Provincie: Utrecht
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Start-up

Persoonlijk, op maat gemaakt en resultaatgericht

De Happybase methodiek bestaat uit een ontwikkelcyclus van zeven stappen. De cyclus is een voortdurend proces, omdat het groeien en ontwikkelen van onszelf als persoon en professional immers een leven lang doorloopt. Omdat iedere organisatie en medewerker uniek is, bekijken wij samen welke aanpak het beste jouw wensen en behoeften ondersteunt.

Ecademy

De Happybase Ecademy is een online platform met diverse programma’s vol creatieve oefeningen voor werknemers.

Met onze creatieve oefeningen kunnen werknemers gezamenlijk en zelfstandig werken aan het ontdekken van persoonlijke drijfveren, flow-voorwaarden en energiemomenten. Met nieuwe inzichten in hun unieke kwaliteiten en de tools om deze in te zetten, gaan we werken aan persoonlijke- en professionele ontwikkeling, en zorgen we ervoor dat iedereen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen het volgende ontwikkelingsgesprek in gaat.

Incompany

Happybase kan ook worden ingeschakeld voor een eenmalige workshop voor het hele bedrijf of team, of voor een langer traject waarbij actieve begeleiding van een coach gewenst is. Bekijk onze drie meestgeboekte workshops op onze website of laat ons een ontwikkeltraject op maat voor jullie creëren.

 

Contactgegevens

Website: https://www.happybase.me/
E-mail: [email protected]

Contactperso(o)n(en):

Eva Meijer
CEO
Jeroen van Geelen
CFO
Happybase

Workshop: Happybase Facilitator

Happybase
Korting voor leden!
Leer hoe je, met behulp van onze bewezen aanpak, binnen jouw organisaties medewerkers succesvol en constructief kunt begeleiden in hun ontwikkel- of heroriëntatietraject. Tijdens een intensieve tweedaagse training ontdek je hoe je, door middel van onze oefeningen en tools, gemakkelijk inzicht krijgt in de unieke kwaliteiten, drijfveren en ambities van…

Workshop: Mijn fundament

Happybase
Korting voor leden!
Tijdens de workshop ‘Mijn fundament’ doorlopen we de cyclus van ‘Ontwerp je Ontwikkeling’, en geven we je de tools en begeleiding om zelf of samen met je team te ontdekken waar jouw focus voor de komende periode moet liggen. Dit doen we in één dag.
Logo Happybase

Workshop: Mijn fundament

training / workshop
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: drijfveren, energie, flow, ontwikkeling
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.