Horizon vergroot de wendbaarheid en effectiviteit van ervaren professionals die de ruggengraat van de organisatie vormen.

Horizon - vergroot de wendbaarheid en effectiviteit
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training, Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Horizon – the Backbone company

Horizon vergroot de wendbaarheid en effectiviteit van ervaren professionals. Succesvolle organisaties zijn namelijk wendbare organisaties die zich keer op keer weten te vernieuwen. Niet alleen talent is daar voor nodig, maar juist de kennis en ervaring van medewerkers die de organisatie door en door kennen is essentieel voor innovatie. Zij vormen de ruggengraat, de backbone van de organisatie. Als geen andere kennen zij de processen, vormen zij het geheugen van de organisatie en hebben zij gevoel voor wat er binnen de organisatie speelt.

Horizon weet al meer dan 30 jaar het beste uit backbone professionals te halen. De specifieke kennis en ervaring over training en ontwikkeling voor de backbone doelgroep maakt hen de enige organisatie in Nederland die zich een ‘backbone company’ kan noemen. Door een persoonlijke aanpak inspireren zij deze professionals om een nieuwe stap in hun ontwikkeling te zetten waarmee zij organisaties blijven inspireren en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE