id Plein is een loopbaanspecialist op het gebied van outplacement, re-integratie en jobcoaching. Hierbij zetten zij voor elk vraagstuk de meest ervaren specialist in.

id Plein -Outplacement, re-integratie en loopbaancoaching
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Advies & Consultancy, ARBO & Reïntegratie
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2000
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Locatie: Zuid-Holland (Nederland)
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

id Plein biedt outplacement, re-integratie, Arbeidsdeskundig Onderzoeken, WW – Casemanagement, jobcoaching en andere loopbaanadviesdiensten. Vanuit een no-nonsense aanpak werken zij Evidence Based. Hierbij zetten wij steeds weer de loopbaanspecialist in die het meeste kennis van zaken heeft en die de regio en de branche kent.

Relevant Netwerk

id Plein werkt met ongeveer 80 loopbaanprofessionals door heel het land. Ze kunnen voor hun klanten dus niet alleen een beroep doen op relevante contacten en partijen binnen hun eigen netwerk, maar ook binnen dat van hun coaches. Zo zetten ze hun volledige netwerk in bij de zoektocht naar nieuw werk. Daarnaast beschikken ze over het Blik op Werk Keurmerk: een keurmerk voor organisaties die zich inspannen bij het vinden en behouden van werk.

Evidence based Re-integratie & Loopbaanbegeleiding voor de moderne Hr-professional

Duurzame werkplektransities

In de complexe wereld van HR is het onze missie om werknemers en werkzoekenden naadloos en duurzaam te begeleiden naar nieuwe kansen—of ze nu te maken hebben met uitval door ziekte, fysieke beperkingen, arbeidsongeschiktheid of andere veranderende omstandigheden. Al meer dan 20 jaar leveren wij bewezen resultaten op dit gebied.

Evidence based werken

Ons credo is simpel maar krachtig: “Doen wat werkt, weten wat werkt”. In de snel veranderende HR-landschap is de combinatie tussen betrouwbare methodieken en kwalitatief hoogwaardige uitvoering koning. Daarom werken wij uitsluitend met methoden die bewezen effectief zijn, zowel in de praktijk als in experimentele settings. Dit stelt ons in staat om voortdurend de beste resultaten te leveren.

 

 

Onze expertise en netwerk

Met een team van circa 80 hooggekwalificeerde professionals verspreid over het hele land, hebben we toegang tot een uitgebreid netwerk van werkgevers en partners die een rol kunnen spelen in de weg naar duurzame werkhervatting. Dit geeft ons een unieke mogelijkheid om maatwerk te leveren voor uw organisatie.

Kwaliteit Verzekerd

We zijn trots op ons Blik op Werk Keurmerk, een onderscheiding die borg staat voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit maakt ons niet alleen betrouwbaar maar ook aantrekkelijk voor organisaties die streven naar excellente HR-praktijken.

Onze Diensten

  • Re-integratie trajecten: 2e spoor, 3e spoor, WGA, Werkfit, Naar Werk
  • Outplacement
  • Loopbaanadvies en -coaching
  • Jobcoaching
  • Competentie assessments
  • Strategisch HR-advies (waaronder de Quickscan EB-HR)
  • Interim HR Management

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: arbeidsmarkt, burnout, duurzame inzetbaarheid, evidence-based HR, interim, Jobcoaching, Jobhunting en -marketing, leven lang ontwikkelen, loopbaancoaching, Loopbaanontwikkeling en -advies, Naar Werk, Onderwijs, Ontwikkeladvies, opleiding, outplacement, Persoonlijk Ontwikkeladvies, Re-integratie 2e spoor, Re-integratie spoor 3, re-integreren, stress, training, Wajong, Werkfit, Wet Verbetering Poortwachter, Zelfstandig ondernemerschap
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.