IJK helpt organisaties in de publieke sector met het verwezenlijken van doelen en ambities op het gebied van (HR-)bedrijfsvoering.

IJK werkgeluk
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Software & Tools, Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2018
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

IJK – werkgeluk

Het werkgeluk van medewerkers zit in kleine details. IJK is daarom altijd op zoek naar mogelijkheden om processen slimmer, eenvoudiger of sneller in te richten.

IJK helpt organisaties in de publieke sector met het verwezenlijken van doelen en ambities op het gebied van (HR-)bedrijfsvoering. Dat doen zij door de inzet van specialisten én slimme software. De ideale toekomst van een organisatie creëer en realiseer je samen met IJK.

IJK is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met hun familie van bedrijven richten zij zich op organisaties en mensen die werkzaam zijn in de publieke sector.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE