IMK Opleidingen is een opleider in Nederland. Hierbij focussen zij zich op talentontwikkeling, waarbij je meer traint dan alleen vaardigheden en kennis, maar ook werkt aan zelfvertrouwen en motivatie.

IMK opleidingen
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 1998
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Ja

IMK Opleidingen – talentontwikkeling

IMK Opleidingen is een opleider in Nederland. Zij focussen zich op talentontwikkeling, waarbij je meer traint dan alleen vaardigheden en kennis. Met IMK Opleidingen ga je aan de slag met zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen, zodat je meer grip hebt op je functie.

Missie

IMK Opleidingen heeft een hechte vertrouwensrelatie met klanten. Hun missie: organisaties beter laten presteren door inzichten en vaardigheden van mensen te ontwikkelen, zodat hun gedrag effectiever wordt.

Doelgroep

De focus van IMK Opleiding ligt op praktische midden- en kleinbedrijven en op grote, praktisch ingerichte organisaties. Zij zijn gespecialiseerd in het trainen van doorgegroeide vakmensen op mbo+ werk- en denkniveau en een hands-on mentaliteit. Hun vakkennis is hoog, vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie of klantgerichtheid kunnen nog verder worden ontwikkeld.

Inhoud

IMK Opleidingen heeft meer dan 60 trainingen en opleidingen verdeeld over de thema’s Management & Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Klantgerichtheid & Sales, HR Management en Medezeggenschap. Binnen ieder thema treft je zowel korte trainingen als opleidingen met diploma aan.

Nagenoeg alle programma’s zijn eenvoudig op maat in te zetten voor jouw organisatie, zelfs opleidingen met diploma’s. Door de onderwerpen op maat te kiezen en voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk te gebruiken, krijg je een programma dat niet alleen functioneel is, maar ook een positief effect heeft richting de gewenste bedrijfscultuur.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE