NTI biedt een breed aanbod aan opleidingen op verschillende opleidingsniveaus aan door middel van een flexibel en toegankelijk onderwijsconcept, met een betrokken en deskundig team van medewerkers en docenten.

logo NTI opleidingen
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Partner van HRCommunity: Nee

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen aan, van korte cursus, MBO en HBO opleiding tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeert u waar en wanneer u dat wilt, met persoonlijke begeleiding.

Studeren bij NTI doe je op je eigen manier. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Missie

NTI biedt elke volwassene in Nederland en Vlaanderen met de wens zich persoonlijk of professioneel te ontwikkelen de kans om dit te realiseren. Hiertoe biedt NTI een breed aanbod aan opleidingen op verschillende opleidingsniveaus aan door middel van een flexibel en toegankelijk onderwijsconcept, met een betrokken en deskundig team van medewerkers en docenten.

Visie

NTI ziet een leven lang leren als een belangrijke maatschappelijke ontwikkeling met een blijvende impact op werkend en lerend Nederland en Vlaanderen. Wij geloven dat voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling voor iedereen mogelijk moet zijn, waarbij we vinden dat kwalitatief goed onderwijs betaalbaar kan zijn. NTI streeft naar een continue verbetering van de toegankelijkheid van haar onderwijs door het onderwijsconcept te blijven innoveren. Daarmee vervult NTI een leidende rol in de groeiende markt voor een leven lang leren.

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE