Oneteam’s alles-in-één medewerkers app biedt organisaties met kleine HR-teams de oplossing om hun medewerkers succesvol en betrokken te maken.

Medewerkers communicatie app
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Android, iOS, Windows app, Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2014
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Oneteam – medewerkers app

Maak je medewerkers succesvol en betrokken bij je organisatie met de alles-in-één app van Oneteam: een app ontwikkeld voor jouw medewerkers. Bundel alle verschillende systemen en bereik je medewerkers, voorzie ze van training en betrek ze bij jouw organisatie en dat allemaal binnen één omgeving.

Oneteam’s alles-in-één medewerkers app biedt organisaties met kleine HR-teams de oplossing om hun medewerkers succesvol en betrokken te maken. De medewerkers app is modulair opgebouwd en kan op maat gemaakt worden naar de wensen van jouw organisatie.

Met Oneteam voorzie je medewerkers van interne communicatie en zorg je voor onboarding binnen je organisatie. Tevens zijn hier e-learnings, enquêtes en roosterintegraties te vinden.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE