Geen zorgen meer over ziekte, arbeidsongeschiktheid en andere werkgeversrisico’s. Door het werkgeverschap uit te besteden kun jij je focussen op ondernemen.

logo Repay HRM en Payrolling
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Omvang: 50-150 medewerkers
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen

Repay HRM verzorgt sinds 2005 HRM-dienstverlening voor ondernemers. Inmiddels is Repay HRM een top-5 speler binnen Nederland en hebben we onze diensten flink uitgebreid. Naast payroll biedt Repay HRM uitzenden, salarisadministratie en ZZP contractmanagement aan. Jaarlijks zijn er meer dan 15.000 medewerkers bij ons in dienst en werken we in meer dan 110 verschillende branches.

In 2008 is een franchiseformule opgestart, vandaag de dag zijn er meerdere franchisevestigingen door heel Nederland. Samen met de eigen vestigingen van Repay HRM zorgt dit voor een landelijke dekking.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: payroll, salarisadministratie, uitzenden
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.