Met Solkie krijg je inzicht in de zaken die aandacht nodig hebben binnen jouw organisatie. Door medewerkersonderzoek veranderen organisaties sneller en efficiënter.

Solkie
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2018
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Start-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Solkie – effectief leiderschap

Met Solkie maak je organisatieverandering en groei zichtbaar, wat resulteert in effectief leiderschap en plezierig werken. Door online vragen te stellen en antwoorden terug te krijgen, krijg je zichtbaar wat binnen jouw organisatie aandacht nodig heeft. En wat aandacht krijgt groeit.

Met het medewerkersonderzoek van Solkie worden verandering sneller en efficiënter doorgevoerd. Door de juiste antwoorden terug te krijgen, zijn besluiten onderbouwd met actuele en betrouwbare informatie over houding, gedrag en motivatie van medewerkers.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: medewerkersonderzoek
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.