Startwijzer begeleidt mensen die kunnen en willen werken naar een nieuwe baan, als zelfstandige of in loondienst. Voor een inclusieve samenleving.

Startwijzer - duurzame inzetbaarheid en inclusieve samenleving
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training, Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2000
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Startwijzer – duurzaam werken en ondernemen

Startwijzer begeleidt mensen die kunnen en willen werken naar een baan. Dit kan in loondienst zijn, als zelfstandige of naar een verbeterde werksituatie binnen de huidige organisatie. Samen met overheden, werkgevers en verzekeraars werken zij aan duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling, zodat iedereen kan bij dragen aan een inclusieve samenleving.

Bij Startwijzer gaan ze voor ontdekken, ontwikkelen, leren en ervaren. Persoonlijke groei staat hierbij centraal: want ieder mens heeft unieke talenten, vaardigheden en mogelijkheden om een zelfstandig bestaan te creëren.

Startwijzer is een expert in het aanleren van ondernemend gedrag en hierbij ondersteunen zij jouw dan ook graag. Van het starten van een eigen bedrijf tot loopbaan coaching. Startwijzer is de plek voor een volgende stap in jouw carrière.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: carriereswitch, duurzame inzetbaarheid, inclusieve cultuur, talent ontwikkeling, zelfstandigondernemers
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE