TalentShare helpt organisaties aan meer flexibiliteit binnen hun organisatie door het medewerkersbestand zichtbaar te maken op basis van hun skills.

TalentShare
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2020
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

TalentShare – voor flexibele organisaties

TalentShare helpt organisaties aan meer flexibiliteit binnen hun organisatie. Zij maken van jouw vaste medewerkersbestand een flexibele skill op basis van werkzaamheden.

Met TalentShare zijn jouw medewerkers continu zichtbaar voor alle afdelingen binnen jouw organisatie. Op basis van competenties, kennis en vaardigheden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Altijd het juiste talent in beeld voor de behoefte die je hebt. Of het nu gaat om tijdelijke projecten, onderzoeken of opdrachten of dat het gaat om vacatures voor de langere tijd. TalentShare zorgt er voor dat je bij alle capaciteitsbehoefte altijd eerst een overzicht hebt van je huidige medewerkersbestand.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE