Unfurl ontplooit organisaties om het maximale uit het menselijke kapitaal te halen. Dit doen zij door organisaties, medewerkers en technologie te verbinden.

Unfurl
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2014
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Unfurl – Jouw partner in HR-tech

Unfurl verbindt organisaties, hun medewerkers en technologie met elkaar. Hiermee realiseren zij efficiëntie, vooruitgang en objectiviteit. Unfurl werkt voor de organisatie en voor haar medewerkers

Unfurl begeleidt de transformatie van jouw HR afdeling om zo het meeste uit het menselijk kapitaal te halen. Middels HR transformatie trajecten, zorgen zij ervoor dat jouw HR afdeling aantoonbaar bijdraagt aan jouw organisatie. Naast gehele transformaties, begeleiden wij ook losse projecten.

Unfurl ondersteunt jouw organisatie bij de selectie en implementatie van HR-technologie. Zij zorgen hierbij dat de technologie aansluit bij de behoeftes van jouw organisatie en die van jouw medewerkers, zodat de HR-technologie een optimaal resultaat oplevert voor jouw organisatie.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: HR tech, onboarding, workforce managment
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE