Van Benthem & Keulen is een fullservice kantoor in advocatuur en notariaat en richt zich op grote en middelgrote organisaties.

Van Benthem & Keulen - advocatuur & notariaat
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Juridisch & Advocatuur
Geo focus: Wereld
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

Van Benthem & Keulen – advocatuur & notariaat

Van Benthem & Keulen is een fullservice kantoor in advocatuur en notariaat. Zij zijn gevestigd in Utrecht en behoren tot de top 20 grootste kantoren van Nederland. Het kantoor van Van Benthem & Keulen richt zich op grote en middelgrote organisaties. Het kantoor is sterk vertegenwoordigd in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid.

Van Benthem & Keulen heeft wereldwijd een netwerk opgebouwd van toonaangevende onafhankelijke advocatenkantoren. Als onderdeel van hun wereldwijde netwerk van internationale diensten, zijn we ook lid van de gerespecteerde SCG Legal-groep, met meer dan 120 partnerkantoren in ruim 60 landen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE