Van Ede & Partners is specialist op het gebied van loopbaancoaching en executive coaching.

Van Ede & Partners - loopbaancoaching
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Van Ede & Partners – specialist loopbaancoaching

Van Ede & Partners is specialist op het gebied van loopbaancoaching en executive coaching. Hierbij begeleiden zij cliënten naar een werkbestemming die niet alleen past bij hun kennis en ervaring, maar ook bij hun kracht, hun drijfveren en hun verlangens. Zo ondersteunen ze bij Van Ede & Partners iedere cliënt bij het werken aan a “Career that Matters”.

Van Ede & Partners vormt een uniek samenwerkingsverband van ruim 100 consulenten en psychologen en is verspreid over elf lokale vestigingen door het land. Samen begeleiden zij al ruim 30 jaar bestuurders, managers en professionals in hun loopbaan bij bedrijven en instellingen.

De medewerkers van Van Ede & Partners zijn allen zelfstandige ondernemende professionals. Zij beschikken over een ruime ervaring in tal van maatschappelijke sectoren, zoals bedrijfsleven, overheid, zorg en dienstverlening. Veelal voeren zijn de opdrachten van Van Ede & Partners uit naast hun vaste werkzaamheden, hierdoor beschikt Van Ede & Partners over een groot netwerk, waarmee ze jouw organisatie graag van dienst zijn.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE