Vista Nova biedt een actueel opleidingsaanbod om jou te transformeren tot de drijvende kracht achter loopbaanbegeleiding en werkgeluk binnen je organisatie of tot zelfstandig loopbaancoach!

VistaNova School voor loopbaan & leiderschap
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training
Omvang: 11-50 medewerkers
Opgericht in: 2010
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Provincie: Utrecht
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Vista Nova – opleider voor loopbaan & leiderschap

Bij Vista Nova erkennen we de cruciale rol van HR-professionals in het verhogen van werkgeluk binnen organisaties. Onze opleidingen en masterclasses bieden jou direct toepasbare vaardigheden en kennis. Zo sta je nog sterker in je rol en maak je een wezenlijk verschil in het werkgeluk van je collega’s.

Gespecialiseerd in de Methode Hoogendijk® en het Koersonderzoek®, delen onze experts hun inzichten om jou als HR-professional optimaal te scholen. Of je nu je vakbekwaamheid wilt aanscherpen of verdiepen, ons actuele opleidingsaanbod is het antwoord.

Werkgeluk

Bij Vista Nova verhogen we met elkaar het werkgeluk van de Nederlandse beroepsbevolking. Dat doen we niet alleen, maar samen met jou als loopbaanadviseur, HR-professional of manager.

Onze opleidingen, trainingen en masterclasses zorgen ervoor dat jij sterker staat als adviseur, coach of leidinggevende. We bieden kennis, vaardigheden en inzicht en geven jou praktische handvatten, die jij direct kunt inzetten.

Opleidingsinstituut voor loopbaan en leiderschap

Als opleidingsinstituut voor loopbaan en leiderschap leiden we zowel beginnende als ervaren loopbaanadviseurs, HR-professionals en managers op. Onze docenten en supervisoren beheersen de methode Hoogendijk, het Koersonderzoek, tot in de puntjes en staan klaar om hun kennis en ervaring met jou te delen.

 

 

Voor wie

Loopbaancoaches

Als loopbaanprofessional wil je je blijven ontwikkelen. Je vindt het belangrijk om verder te kijken dan de individuele casuïstiek en je wilt je deskundigheid versterken en je impact vergroten. Daarom ben je continu op zoek naar de juiste vervolgstap.

Onze opleidingen en cursussen helpen jou om diepgang te geven aan jouw vak en dragen bij aan het succes van jouw coachees, hun loopbaan en persoonlijk leiderschap.

Manager

Het vinden en behouden van goede mensen is een belangrijke succesfactor voor bedrijven en organisaties. Hoe draag je bij aan een duurzame loopbaanontwikkeling van werknemers? Hoe doe je dat voor millennials of senioren? En bestaat de mid-career crisis? Als manager moet je het beste uit je mensen kunnen halen.

Met onze opleidingen zorgen we ervoor dat jij als manager sterker komt te staan.

HR-professional

Als HR-professional begeleid je mensen in een succesvolle, gezonde en gelukkige loopbaan. Dat vraagt om de juiste kennis en vaardigheden.

Door regelmatig één van onze programma’s te volgen, blijf je jezelf ontwikkelen en groeit je impact bij het vormgeven en realiseren van duurzaam werknemerschap en succesvolle loopbanen.

 

Contactgegevens

Vista Nova
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: duurzame loopbaanontwikkeling, leiderschap, loopbaancoaching, Loopbaancoachingsopleidingen volgens methode Hoogendijk, Masterclasses, Opleiden en trainen, opleidingen, Trainingen, vitaliteit, VItaliteit in Persoonlijk Leiderschap, Werkgeluk
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.