Werkcontact is een klein outplacement- en re-integratiebureau dat voor het bedrijfsleven, de non-profit sector en overheden werkt.

Werkcontact Outplacement en re-integratie
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2003
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Werkcontact – Outplacement en re-integratie voor kleine organisaties

Werkcontact is een klein outplacement- en re-integratiebureau dat werkt voor het bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheden. Hierbij ligt de focus vooral op kwaliteit en minder op groei. Werkcontact bemiddelt en coacht haar klanten op alle mogelijke niveaus en binnen alle functiegebieden.

Een nieuwe baan na ontslag is een ingrijpend proces. Professionele ondersteuning in de vorm van outplacement is dan nuttig en zorgt aantoonbaar voor een duurzamere nieuwe baan. Inmiddels maakt Werkcontact al ruim 20 jaar werk van loopbaantransitie en outplacement. In een op maat gemaakt outplacement-programma wordt helder inzicht gegeven in de mogelijkheden op de arbeidsmark. Altijd gericht op persoonlijke vragen en wensen van het individu.

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE