Introduction in datascience & AI | Amsterdam Data Academy

Introduction in datascience & AI | Amsterdam Data Academy

Korting
Voor Leden
Organisator: Amsterdam Data Academy
Prijs: 495,00
Prijs Basis Lid:€ 495,00-10%€ 445,50
Prijs Premium Lid:€495,00-15%€ 420,75

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de basis van datascience en AI wil begrijpen. Je zult de meest gebruikte dataterminologie begrijpen, enkele statistische concepten en veel data use cases leren kennen. Dit is de perfecte start van je datascience leertraject.

Onze blended learning methode stelt je in staat om op een zeer effectieve manier te leren. In onze innovatieve online leeromgeving kun je videolessen bekijken en huiswerkopdrachten maken op je eigen tempo. Tijdens de interactieve webinars kun je vragen stellen en communiceren met medestudenten. Je docent is beschikbaar voor eventuele vragen en individuele instructies. Aan het einde van de cursus zul je een individuele opdracht uitvoeren en het officiële datascience-certificaat ontvangen.

Kies de “groeps” optie als je deze cursus met andere studenten wilt volgen. Als je liever alleen wilt studeren op je eigen tempo en je eigen starttijd wilt kiezen, selecteer dan de “individuele” optie.

Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor Amsterdam Data Academy

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE