Prompt Engineering | Amsterdam Data Academy

Prompt Engineering | Amsterdam Data Academy

Korting
Voor Leden
Organisator: Amsterdam Data Academy
Prijs: 750,00
Prijs Basis Lid:€ 750,00-10%€ 675,00
Prijs Premium Lid:€750,00-15%€ 637,50

Deze cursus is geschikt voor iedereen die AI wil gebruiken om slimmer of sneller te werken. In deze cursus zul je actief bezig zijn met ChatGPT en leren om deze tools effectief te gebruiken. Onze instructeurs zullen je ook begeleiden bij de mogelijkheden die AI biedt. Ze zullen je leren hoe je deze tools in de praktijk kunt implementeren voor je eigen organisatie of zakelijke case. Na deze cursus zul je een duidelijk begrip hebben van de AI-mogelijkheden, hoe de tools functioneren, en hoe je AI kunt benutten voor groei.

Onze blended learning methode stelt je in staat om op een zeer effectieve manier te leren. In onze innovatieve online leeromgeving kun je videolessen bekijken en huiswerkopdrachten maken op je eigen tempo. Tijdens de interactieve webinars kun je vragen stellen en communiceren met medestudenten. Je docent is beschikbaar voor eventuele vragen en individuele instructies. Aan het einde van de cursus zul je een individuele opdracht uitvoeren en het officiële datascience-certificaat ontvangen.

Kies de “groeps” optie als je deze cursus met andere studenten wilt volgen. Als je liever alleen wilt studeren op je eigen tempo en je eigen starttijd wilt kiezen, selecteer dan de “individuele” optie.

Bij de ‘groeps’ optie neem je deel aan wekelijkse live Zoom-sessies waarin het materiaal voor elke week wordt behandeld. Daarnaast heb je toegang tot ons online leerplatform, met videolessen, cursusmateriaal en opdrachten. Het is ook mogelijk om deze cursus individueel af te ronden. In deze optie navigeer je op je gemak door alle cursusmaterialen in de online leeromgeving. Je kunt opnames van eerdere lessen bekijken en vragen over het materiaal indienen bij de instructeur via e-mail.

Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor Amsterdam Data Academy

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE