Tags: ,

Hoe de toekomst van werk er uit komt te zien, met Jaap Peters

Luister hier het gesprek dat Arjen Banach had met Jaap Peters voor de podcast 'Energie aan het Werk'.

Iedere organisatie heeft de wens om mensgericht te organiseren, medewerkers autonomie te geven en ze hoofdzakelijk in te zetten op hun talenten. Door de vele veranderingen en hoge werkdruk lukt dit maar weinig organisaties en hebben veel bedrijven meer weg van een intensieve menshouderij. Jaap Peters is organisatie-activist. Hij is oprichter van de Limes en het Slow Magazine, als spreker, schrijver en adviseurs gaat hij heel Nederland door om organisaties te transformeren van intensieve menshouderijen naar toekomstgerichte werkplaatsen maar mensen echt willen zijn. Luister hier het gesprek dat Arjen Banach had met Jaap Peters voor de podcast ‘Energie aan het Werk’.

Podcast is beschikbaar voor Leden

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Beluister de Podcast van: Arjen Banach | Jaap Peters
Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Podcast

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE