Tags: ,

Topsport als inspiratiebron voor meer energie op de werkvloer

In dit openhartige interview neemt hij de luisteraar mee in welke energiebronnen je kan aanboren en hoe je zorgt dat je goed in balans bent om echt grip te kunnen krijgen op het werk.

Jochem Uytdehaage won op de Olympische Spelen van Salt Lake City in 2002 tweemaal goud en een keer zilver. Momenteel gaat Jochem heel Nederland door om organisaties en professionals te inspireren over hoe meer energie aan te boren om bijzondere prestaties te leveren. Hiervoor gebruikt hij de lessen uit de topsport, dezelfde lessen die hem Olympisch succes bezorgden. In dit openhartige interview neemt hij de luisteraar mee in welke energiebronnen je kan aanboren en hoe je zorgt dat je goed in balans bent om echt grip te kunnen krijgen op het werk.

Podcast is beschikbaar voor Leden

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Beluister de Podcast van: Jochem Uytdehaage
Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Podcast

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE