Tags: HR, kunstmatige intelligentie, Machine Learning, People Analytics, trends

HR in 2024: De impact van People Analytics, AI & Machine Learning

Een duik in de top HR-trends en kansen op basis van David Green's LinkedIn jaarlijkse HR-trends en voorspellingen.

Een duik in de top HR-trends en kansen op basis van David Green’s LinkedIn jaarlijkse HR-trends en voorspellingen. Dit jaar trapt hij af met een twist.

Bekijk de video van: David Green

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Samen met Dawn Klinghoffer, Global Head of People Analytics bij Microsoft en een Board Advisor bij Insight 222, Jeremy Shapiro, Global Head of Workforce analytics bij Merck & Co, en Thomas Rasmussen, VP of Organisational Development and Learning bij Shell, zullen David en zijn gewaardeerde gasten de schijnwerpers richten op de toekomst van people analytics (in plaats van alleen op HR) in 2024 en daarna.

Kijk voor meer geweldige content over de toekomst van HR op de myHRfuture Academy, voor HR-professionals die op zoek zijn naar online cursussen die zich richten op de toekomst van het HR-vak. Onze cursussen zijn ontworpen door toonaangevende HR-professionals die innovators en experts in hun vakgebied zijn. Ze geven regelmatig workshops of presenteren op brancheconferenties en zijn afkomstig van enkele van ‘s werelds grootste bedrijven. We weten dat u het druk hebt en dat persoonlijke trainingen of conferenties duur en tijdrovend kunnen zijn.

Daarom hebben we hapklare trainingen gemaakt die zijn opgedeeld in korte videoclips en zo zijn ontworpen dat u ongelooflijke inzichten krijgt in het tempo dat u wilt, zodat u kunt leren waar en wanneer u maar wilt.

Links en inspiratie

Lees, kijk en leer met @myHRfuture
https://www.myhrfuture.com
https://www.myhrfuture.com/academy

Volg myHRfuture om op de hoogte te blijven van nieuws en artikelen over de toekomst van HR:
https://www.myhrfuture.com/digital-hr..
https://www.myhrfuture.com/blog/

https://x.com/myHRfuture
https://www.linkedin.com/company/myhrfuture/

Tags: HR, kunstmatige intelligentie, Machine Learning, People Analytics, trends
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.