HR Webinar Week: Een cultuur waarin iedere stem telt – GPTW

In deze webinar krijg je handvatten om op basis van de deep democracy methode mensen te betrekken bij wat er speelt en op basis van onderling vertrouwen samen te werken, ook al zijn er verschillen.

In tijden van vele dilemma’s binnen en buiten de werkvloer is luisteren naar ieders mening en ideeën nodig, en soms ook ingewikkeld. Dit goed aanpakken vraagt om een cultuur op basis van vertrouwen en een werkelijke interesse om naar elkaar te luisteren. Maar hoe pak je dit als HR-professional praktisch aan? In deze webinar krijg je handvatten om op basis van de deep democracy methode mensen te betrekken bij wat er speelt en op basis van onderling vertrouwen samen te werken, ook al zijn er verschillen. Deep democracy biedt een manier om te luisteren naar de onderstroom en minderheidsstem in je organisatie om zo samen tot oplossingen te komen.

Bekijk de video van: Connie van der Kamp - Great Place To Work

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit webinar is onderdeel van de Webinar Week over de dilemma’s van HR en is nu terug te kijken op onze website. Op 24 september starten wij met een gloednieuwe webinar reeks waarvoor jij je nu kunt aanmelden.

Aanmelden voor 30 juni is gratis toegang.

Aanmelden doe je via het aanmeldformulier.

Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE