In deel twee hoorde je meer over pragmatische oplossingen om het wankele evenwicht tussen werk en privé terug te vinden in deze gekke tijd. Vandaag deel drie in deze serie.

Ineens werkt een groot deel van Nederland thuis. En dan niet één dag per week, maar fulltime. Wat kom je tegen als je ineens fulltime thuiswerkt en wat doet dat met je? Deze vragen stelden wij aan drie mensen uit het veld: een professor, en consulent en een HR-professional.

Vanwege coronacrisis zijn deze interviews online gevoerd.

Deel 4: contact houden

Grote veranderingen zijn voor de meeste mensen niet niks. Zeker als ze door zo’n onbekend virus worden veroorzaakt. Hoe blijf je in deze tijd gemotiveerd en houd je angsten onder controle? Benieuwd naar deel 4 in deze serie? Aflevering vier kijk je hier.

Gepost door Bob Aardewerk

Na zijn studie vertrekt hij met de Noorderzon naar Londen, waar hij een aantal jaren werkt voor de BBC als vormgever. Later keert hij terug naar Nederland en maakt in Hilversum prachtige vormgeving voor slechte programma’s… Totdat hij besluit dat hij dan maar moet laten zien hoe ’t wel moet.

1 opmerking

  1. […] Alle vanzelfsprekende sociale contacten op het werk zijn ineens weggevallen en communiceren via online platformen of de telefoon kunnen anders worden geinterpeteerd. Non-verbale communicatie lijkt belangrijker dan ooit. Het kan dus zomaar zijn dat de sfeer een stuk minder gezellig en luchtig is onderling. Hoe zorg je toch voor de broodnodige interactie? Benieuwd naar deel drie in deze serie? Deze kijk je hier. […]

Laat een opmerking achter.