Ineens werkt een groot deel van Nederland thuis. En dan niet één dag per week, maar fulltime. Wat kom je tegen als je ineens fulltime thuiswerkt en wat doet dat met je? Deze vragen stelden wij aan drie mensen uit het veld: een professor, en consulent en een HR-professional.

Vanwege coronacrisis zijn deze interviews online gevoerd.

Gepost door Bob Aardewerk

Na zijn studie vertrekt hij met de Noorderzon naar Londen, waar hij een aantal jaren werkt voor de BBC als vormgever. Later keert hij terug naar Nederland en maakt in Hilversum prachtige vormgeving voor slechte programma’s… Totdat hij besluit dat hij dan maar moet laten zien hoe ’t wel moet.

1 opmerking

  1. […] Onder druk wordt alles vloeibaar. En ineens maken we reuze sprongen met locatie onafhankelijk werken. Maar wat gebeurt er als we straks weer ‘gewoon’ aan de slag gaan? Het laatste deel van deze serie kijk je hier. […]

Laat een opmerking achter.