Tags: , ,

10 tips om thuis in balans te blijven (en niet bij de pakken neer te gaan zitten)

Door de coronacrisis zitten we nog steeds allemaal, zoveel mogelijk, thuis. We zijn thuis aan het werk, we zijn thuis met ons gezin, we eten thuis, we slapen thuis. Kortom, alles is thuis. Natuurlijk, thuis zijn is fijn, maar als je thuis eigenlijk niet echt weg mag, en het dus niet altijd eigen keuze is, voelt het toch anders. Hoelang gaat dit nog duren? Misschien komt de angst ook wel af en toe om de hoek kijken, komt het coronavirus ineens toch wel echt dichtbij. We zijn in een bizarre situatie beland, dat is zeker. Toch is het, zeker nu, extra belangrijk om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Daarom 10 tips om thuis in balans te blijven.

[…]

 

Het volledige artikel lezen?

Klik hier


Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE