Tags: , ,

Antwoord op de 3 ‘hoe-vragen’: waarom je SAP SuccessFactors HR Connect niet mag missen

Als HR-professional weet je maar al te goed dat de HR-uitdagingen zich opstapelen. In dit blog vertelt Mike Muurmans, Head of Customer Advisory Applications bij SAP, waarom een bezoek aan SAP SuccessFactors HR Connect je kan helpen met de HR-uitdagingen van nu.

De uitdagingen voor HR-professionals zijn niet mals. Met de voortdurende krapte op de arbeidsmarkt is het vinden van de juiste mensen moeilijker dan ooit. Tegelijkertijd maakt dat het behouden van je huidige mensen nog belangrijker dan het al was. Het realiseren van een aangename employee experience, die zorgt voor verbondenheid met collega’s én de organisatie, is daarbij onmisbaar.

De meeste HR-professionals hoef ik dit allemaal niet te vertellen. Jou waarschijnlijk ook niet. Je bent je meer dan bewust van de uitdagingen, want je ervaart ze immers iedere dag. Veel HR-professionals vragen zich dan ook af: ‘hoe los ik die uitdagingen op dan?’ Die algemene ‘hoe-vraag’ is op te delen in weer drie andere vragen.

 

  • Hoe creëer je een future ready workforce?
    Jouw mensen zijn cruciaal om jouw organisatie vooruit te helpen. Wanneer mensen hun authentieke zelf naar het werk kunnen brengen, ontstaat er een cultuur die jouw organisatie naar een hoger niveau zal tillen. Zijn jouw mensen ontevreden of voelen ze te weinig uitdaging? Dan staan de deuren van andere organisaties wagenwijd voor ze open. Door de ambities, wensen, vaardigheden en talenten van jouw mensen inzichtelijk te maken én daadwerkelijk te benutten in je organisatie, kun je het positieve verschil maken. Ook in het aantrekken van nieuwe talenten.

 

  • Hoe gebruik je technologie om HR-uitdagingen aan te gaan?
    HR is mensenwerk. Maar om inzichten te verkrijgen waarmee je jouw mensen kunt motiveren, stimuleren, laten groeien en excelleren, heb je de juiste technologie nodig. Technologie die jou een volledig beeld kan bieden van jouw mensen. Van hun competenties en prestaties, maar ook van hun persoonlijke interesses, intrinsieke motivaties, tevredenheid en ambities. Alleen zo raak je de kern van jouw mensen. En weet je ze voor langere tijd te binden aan je organisatie.

 

  • Hoe tackelen anderen de HR-uitdagingen van nu?
    Vrijwel iedere HR-professional worstelt met de uitdagingen van nu. Waar de een wellicht pas net begint met het doorgronden van eventuele oplossingen, loopt de ander misschien al ver op de troepen vooruit. Ondertussen is het aannemelijk dat iedereen zich afvraagt: ‘hoe doen andere organisaties dit eigenlijk?’ En dat is best opmerkelijk. Want door kennis en ervaringen met elkaar te delen, kom je verder. Sneller en efficiënter.

Krijg antwoorden tijdens SAP SuccessFactors HR Connect

Tijdens SAP SuccessFactors HR Connect op 16 november 2023 geven we antwoord op deze drie grote ‘hoe-vragen’. Leer hoe organisaties als Versuni, T-Mobile en Lipton de HR-uitdagingen van nu aanpakken. Ga in gesprek met diverse Executives, spar met experts van SAP SuccessFactors over welke technologie jouw organisatie verder kan helpen – en hoe je zorgt voor een succesvolle implementatie ervan. Ook kun je deelnemen aan een roundtable. Daarnaast geeft sociaal psycholoog en generatie-expert Kim Jansen een keynote over hoe je het beste om kunt gaan met diverse generaties op de werkvloer.

Meld je vandaag nog aan!

HR Connect vindt plaats in het STRAAT Museum in Amsterdam. STRAAT is gevestigd in een voormalige scheepsloods van 8000 m2 op het NDSM-terrein. Jouw deelname aan HR Connect is helemaal kosteloos.

Wil jij SAP SuccessFactors HR Connect op 16 november bijwonen? Meld je dan snel en makkelijk aan op de site van HR Connect.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE